Door verder te klikken op onze website, accepteert u cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij uw internetgedrag. Klik op de knop meer informatie voor onze privacy statement.

Loading color scheme

Stichting Hulp bij Zorg

Als u te maken krijgt met behoefte aan permanente zorg, dan is het misschien het fijnst om in uw eigen huis te kunnen  blijven wonen.

Maar ook wanneer u moet herstellen is dat vaak het meest plezierig.  In uw eigen omgeving voelt u zich immers het beste. Stichting Hulp bij Zorg biedt betaalbare particuliere 24-uurs thuiszorg in heel Nederland. Daarbij kunt u  zelf de regie houden.

 

Wij bieden zorg op maat.

 

Klachtenregeling
Uiteraard doen wij er alles aan om de zorg voor uzelf of uw familielid prettig en professioneel te laten verlopen. Toch kan het gebeuren dat u niet tevreden bent. Graag gaan wij in eerste instantie een gesprek met u aan en proberen wij samen tot een oplossing te komen. Mochten we er onverhoopt samen niet uitkomen dan kunt u kosteloos en laagdrempelig terecht bij een onafhankelijke klachtenfunctionaris. Wij zijn hiervoor aangesloten bij www.erisietsmisgegaan.nl. Zij bieden een onafhankelijke klachtenregeling en een door VWS erkende geschillencommissie. Hiermee voldoen wij aan de eisen die de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg aan zorginstellingen stelt.