Door verder te klikken op onze website, accepteert u cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij uw internetgedrag. Klik op de knop meer informatie voor onze privacy statement.

Loading color scheme

Professioneel, aandachtig en integer
Wij werken voor ouderen die zorg aan huis nodig hebben, voor mensen die door ouderdom of door ziekte verzorging of hulp nodig hebben. Maar ook voor mensen met een beperking. Wij werken uitsluitend met goed opgeleide en zo nodig gecertificeerde zorghulpen en verpleegkundigen. Begeleiders die u met aandacht en liefde bijstaan. Of het nu gaat om hulp bij de persoonlijke verzorging en het aankleden of het toedienen van medicatie of om intensieve 24-uurszorg. Zij doen dit integer en met respect voor u en uw privacy.

U behoudt zelf de regie
Bij permanente zorg bent u niet afhankelijk van uitsluitend de bezoekmomenten van de thuiszorg  maar is er permanent iemand in huis die u zorg kan verlenen.  U bepaalt zelf, eventueel in overleg met uw mantelzorger, hoe uw 24-uurs zorg wordt ingevuld. Uw zorgbehoefte staat bij ons centraal. Bij een kennismakingsgesprek bekijken we samen welke zorg u nodig heeft, zodat wij onze dienstverlening op uw persoonlijke behoefte kunnen afstemmen. Zo houdt u zelf de regie over de gang van zaken in uw eigen huis.

Betaalbare 24 uurs thuiszorg
Wij vinden het niet alleen belangrijk dat u zelf de regie houdt over de zorgverlening, maar wij willen ook betaalbare thuiszorg bieden. In de meeste gevallen wordt de zorg vanuit het PGB betaald. Ook is het mogelijk dat de zorgverlening wordt betaald via uw zorgverlener als deze werkt met Zorg In Natura. Op deze manier kunnen we uw zorgbudget optimaal benutten zodat u niet alleen de zorg krijgt die u nodig heeft, maar die ook nog eens 100 procent wordt vergoed.

Dag en nacht zorghulp
Wij bieden dag en nacht zorghulp aan cliënten met dementie, maar ook aan chronisch zieken en andere hulpbehoevende cliënten tot en met  hun laatste levensfase.
Professioneel

Onze gespecialiseerde professionele zorghulpen bieden 24 uur per dag persoonlijke verzorging en werken geheel volgens uw wensen.  Als het nodig is regelen we hulpmiddelen of onderhouden we contact met uw specialist of huisarts over de verpleging aan huis. Zo nemen we de zorg voor uw naasten en mantelzorgers uit handen, zodat zij zich op u kunnen richten. Daarnaast verrichten zij huishoudelijke taken zoals de was en de boodschappen. Daarnaast is er altijd tijd  voor persoonlijk contact,  een gesprek,  gezelligheid, niet alleen met u, maar ook met uw familie, vrienden en kennissen.

Wij ontzorgen u graag
Stichting Hulp bij Zorg ontzorgt u en uw naasten graag als u zorg aan huis nodig heeft. De belangrijkste punten nog eens op een rijtje:

   > Uw zorgbehoefte staat centraal
   > U houdt zelf de regie
    >Wij werken uitsluitend met professionele verzorgenden en verpleegkundigen
    >Wij werken met aandacht en met respect voor uw persoonlijke situatie
    >Wij bieden betaalbare zorg
    >Wij bieden dag en nacht zorghulp